JOBB

Företaget

 

 

Ingenjörsfirma Ros AB är ett entreprenadföretag som startades 1981 i Leksand. Vi har lång erfarenhet av vattenrening och installationer på kommunala vattenverk liksom tryckstegringsstationer. Vi kan konstruera och bygga kompletta vattenverk och tryckstegringsstationer och vi utför entreprenader både i Sverige och utomlands.

 

Vår vision är att vi skall vara ett företag som skapar bestående relationer med våra kunder, ha kunskap om processen och kunna erbjuda både maskinella och elektriska installationer. Vi anpassar lösningarna för att passa kundens behov. Vi erbjuder både nybyggnationer, ombyggnationer samt tillbyggnationer av vattenverk och tryckstegringsstationer.

 

Företaget gör installationsritningar, prefabricerar rör och rördelar i rostfritt på vår verkstad. Genom att prefabricera rördelar på vår verkstad uppnår vi en jämn och hög kvalitet på rördelarna, och monteringen av rördelarna blir rationell. Vi gör också elritningar, elinstallationer samt konstruerar och bygger automatikskåp. Vi har en styrka i att vi kan göra både maskin- och elkonstruktion, då problem med samordningen kan minimeras.

 

ROS-FILTER© är vårt eget kontaktfilter som vi tillverkar och installerar. Filtret har fördelen att det har låga driftkostnader. Dessa filter är idag installerade på ett flertal kommunala vattenverk. Vi tillverkar också av andra typer av filter som avsyrningsfilter och kolfilter.

 

Ingenjörsfirma Ros AB

- för vattenrening och automatisering

 

De uppdrag vi utför åt våra kunder är alla olika och vi skräddarsyr därför lösningar, för att resultatet ska bli så bra som möjligt för kunden.

Vi har inga lediga tjänster för närvarande

 

 

 

Kontakt

Ingenjörsfirma Ros AB Telefon: 0247-644 70

Insjövägen 13

793 33 Leksand E-post: info@ros.se

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved